Visie

Eten borrelen feesten
Gezelligheid tot aan het staartje

Onze visie is dat wij snel moeten aansluiten bij trends en ontwikkelingen in de markt en toch onze identiteit bewaren. Een warme welkome identiteit.
Onze producten moeten "goed" en "betaalbaar" zijn. Niet culinair hoogstaand. Kwaliteit is iets waar we continu op verbeteren en gaan we steeds verder met het investeren in duurzaamheid.   

Sympathieke catering
Reken gerust op een glimlach

De komende jaren is ons doel om meer particulieren en bedrijven met De Lachende Vis "sympathieke catering" in aanraking te laten komen.

De komende jaren zal er geinvesteerd worden om De Lachende Vis toegankelijk te maken via internet door middel van een goedwerkende website, een chatfunctie en het aanstellen van een communicatie medewerker zodat we snel bereikbaar blijven en fexibel zijn om afspraken op locatie te plannen.

De visie van de catering is dat deze betaalbaar moet blijven. Door een goed evenwicht tussen de werkzaamheden van voor én achter de schermen kunnen we een betaalbare catering neerzetten met persoonlijk contact tussen onze gasten.

We noemen onze medewerkers, samenwerkers. De visie is dat we met u samenwerken om uw event tot een groot succes te maken.

De komende jaren willen we dorpen en steden, kennis laten maken met De Lachende Vis om zo door te groeien tot een cateraar met een zelfstandige operatie.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Indien akkoord klik op "Cookies toestaan, anders klik op 'Instellingen'.