Team De Lachende Vis

Tot uw dienst: ons team

Voor én achter de schermen doen wij er alles aan om uw feest(je), receptie of evenement tot een succesvolle geheel te maken!


Naam: Mario van Lith
Functie: Directeur/ eigenaar
Historie: Ik ben in het jaar 2000 stage komen lopen vanuit De Rooi Pannen in Tilburg. Na mijn opleiding kreeg ik van mijn voormalig werkgever; Cees en Sanny van de Braak, de gelegenheid om De Lachende Vis over te nemen. Onder mijn leiding hebben we een lunch- en dinerkaart opgezet en is er een catering-tak ontstaan. De feesten en partijen heb ik een breder assortiment aan mogelijkheden gegeven en tevens is het bedrijf continu in ontwikkeling. Mijn doelstellingen zijn dat we een persoonlijk bedrijf blijven.

In mijn privé-leven ben ik getrouwd met de leukste vrouw van de wereld. Samen hebben wij twee kinderen, een tweeling.

Mijn passie ligt in De Lachende Vis bij het tappen van mooie biertjes en het aansturen van mijn team. Iedere dag wil ik graag De Lachende Vis verder verbeteren en laten groeien.

Naam: Monica van de Braak
Functie: Bedrijfsleidster
Historie: Ik ben in 1995 in De Lachende Vis komen werken. Het bedrijf was toen van mijn ouders.
In 2006 heeft Mario De Lachende Vis overgenomen en ben ik als bedrijfsleidster in dienst getreden. Als bedrijfsleidster verzorg ik de administratie, werk ik mee in het café, het terras en zorg ik er mede voor dat alle feesten en partijen in goede banen verlopen.
Naast mijn werk zijn mijn paarden mijn grootste hobby en mag ik graag met André een lekker hapje gaan eten met een wijntje erbij.


Naam: Mariska van Lith
Functie: Assistent bedrijfsleidster
Historie: Ik ben hier al heel wat jaren werkzaam als assistent bedrijfsleidster. Naast het tappen van biertjes en gasten een leuke dag bezorgen, houd ik mij ook bezig met het maken van de planning, catering en een stukje marketing. Dat maakt mijn baan leuk en afwisselend.

In mijn vrije tijd ga ik sporten, gezellig afspreken met vriendinnen, lekker rustig een boek lezen op de bank, lekker eten koken en lange brieven schrijven met penvriendinnen. En al die brieven worden ouderwets via de post verstuurd.

Kortom een bezig bijtje!

Samen vormen wij uw directie. Dag en nacht staan we voor u klaar om service te verlenen. Of het nu de leuke dingen of de minder leuke dingen zijn... u kunt op ons rekenen.Naam: Ruud van Lokven
Functie: 1ste medewerker bediening
Historie: Ik werk sinds 2008 in De Lachende Vis. Ik ben begonnen als ober. Na een paar jaar ben ik doorgegroeid als 1ste medewerker waarin ik leiding geef. Ik zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en stuur mijn team aan.
Ik ben vooral werkzaam in het café en ik verzorg graag een feestje.
Ik werk met een super gezellig team waarin ik mij thuis voel.


Naam: Frank Heijmans
Functie: Zelfstandig werkend kok
Ik werk nu vijf jaar bij De Lachende Vis. Ik stuur met veel enthousiasme het keukenteam aan en doe de bestellingen. Verder zal ik jullie niet lastig vallen met de details.
Het belangrijkste is dat ik mijn werk met veel plezier doe, samen met een team van enthousiaste mensen die voor elkaar klaarstaan. Dus kom allemaal eens wat van mijn heerlijke "mosterdsoep" proeven en ervaar het enthousiasme in De Lachende Vis (en in de soep).


Uw management team met uitbreiding van Ruud van Lokven en Frank Heijmans. Dagelijks verzorgen wij uw partijen en evenementen.


Naam: Richard Scheffers
Functie: 1ste medewerker bediening/Catering-manager
Historie: Sinds de zomer van 2014 ben ik full-time het team komen versterken. Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit o.a. bediening op feesten en partijen, barwerkzaamheden, cateringen (bezorgen maar ook als samenwerker ter plaatse) en werkzaamheden aan de website. Hierbij richt ik mij voornamelijk op de webshop. Mocht u een catering bestellen, kan het zomaar zijn dat ik bij deze u thuis af kom leveren!
Hiernaast drink ik graag een biertje met wat slappe klets en een leuke dosis humor!


Naam: Simone Schotman
Functie: Medewerker bediening
Historie: Ik ben twee jaar geleden binnen gestapt bij De Lachende Vis omdat het mij leuk leek om achter de bar te werken. Ik had nog nooit een dienblad vast gehouden. Gelukkig voor jullie gaat dat me nu goed af! Ik houd van gezelligheid en het kletsen met de gasten. Ik werk voornamelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik open dan vanaf 10.00 uur en werk tot 18.00 uur.

Naast De Lachende Vis heb ik ook nog een eigen bedrijf. Simone "Haircare en Beauty" en kom ik als kapster bij de mensen thuis.


Naam: Ken van Zandbeek
Functie: Medewerker bediening
Historie: Via mijn horeca-opleiding aan De Rooi Pannen ben ik terecht gekomen bij De Lachende Vis als stagiair. Dit heb ik eerst 3 weken gedaan, dit was toen zo goed bevallen dat ik het jaar daarop het gehele schooljaar hier stage heb gelopen. Na mijn opleiding ben ik hier blijven werken als medewerker bediening, maar ook de catering vraagt steeds meer tijd van mij.


Naam: Sean Kamminga
Functie: Kok
Historie: Begonnen in de bediening maar uiteindelijk mijn plek gevonden in de keuken van De Lachende Vis. Geen officiële opleiding maar bakken vol enthousiasme en een goede leermeester hebben mij verder geholpen in dit bedrijf. Ik hou van sushi eten, harde feestjes en goed gezelschap.


Naam: Elly van Houwelingen
Functie: medewerker bediening
Historie: Ik werk sinds 2002 bij De Lachende Vis met veel plezier! Altijd gezellig en leuk afwisselend werk. Ik ben getrouwd en wij hebben een zoon.

Hoewel ik geen Brabants accent heb, woon ik al 16 jaar in Empel. Ik ga graag fietsen of wandelen.